Get In Touch

Numri 355677000085
Rreth Kompanisë

Mbi 15 vjet përvojë në shërbimin e IT & Programimit

15

Vite Eksperience

iSMS është një platformë e specializuar për dërgimin e mesazheve të drejtpërdrejta klientëve të biznesit. Kjo është një zgjidhje e përshtatshme për kompanitë dhe bizneset që dëshirojnë të informojnë, reklamojnë, apo ofrojnë ofertat e tyre përmes mesazheve në WhatsApp.

 • Marketim Efikas
 • Komunikim Dhe Lidhje Më Klientët
 • Personalizimi i Mesazheve
 • Ndjekja e Efektivitetit

Our Features

12+

Years of Experience

900+

Active Customers

200+

Positive Reviews

800+

Satisfied customers

Çmimi për të gjitha madhësitë e biznesit

*Ne ndihmojmë kompanitë e të gjitha madhësive
FALAS

€0.00 /month

 • Messages limit (20)
 • Contact limit (100)
 • Device limit (5)
 • Template limit (1)
 • Apps limit (0)
 • Chatbot
 • Bulk message
 • Schedule message
 • Access chat list
 • Access group list
Biznes START

€20.00 /month

 • Messages limit (1000)
 • Contact limit (1000)
 • Device limit (1)
 • Template limit (5)
 • Apps limit (1)
 • Chatbot
 • Bulk message
 • Schedule message
 • Access chat list
 • Access group list
STANDART

€30.00 /month

 • Messages limit (3000)
 • Contact limit (3000)
 • Device limit (5)
 • Template limit (5)
 • Apps limit (0)
 • Chatbot
 • Bulk message
 • Schedule message
 • Access chat list
 • Access group list
PROFESSIONAL

€50.00 /month

 • Messages limit (5000)
 • Contact limit (5000)
 • Device limit (10)
 • Template limit (20)
 • Apps limit (0)
 • Chatbot
 • Bulk message
 • Schedule message
 • Access chat list
 • Access group list

Meet with our
team

Demir Devishi

Founder & CO

Eleanor Pena

Head of Design

Bessie Cooper

Vp People

Darlene Robertson

Product Manager

A keni më shumë pyetje?

Pagesat nga fundi në fund dhe menaxhimi financiar në një zgjidhje të vetme. Takoni platformën e duhur për të ndihmuar në realizimin.

Shkruajeni një postë direkte